İstanbul’da Dogs ve Notcoin topluluk buluşması gerçekleşti

TON Vakfı Türkiye’de Büyüme Stratejilerini Açıkladı

Etkinlik kapsamında, TON Foundation Küresel İş Geliştirme Lideri Ömür Çataltepe ve TON Society Türkiye Direktörü Berkay Güven, Haberler.com’a özel açıklamalarda bulundu. İkili, TON ekosisteminin Türkiye’deki konumunu, yerel pazara yönelik stratejilerini ve regülasyonlara bakış açılarını değerlendirdi.

TON, TÜRKİYE’YE STRATEJİK ÖNEM VERİYOR

TON Foundation Küresel İş Geliştirme Lideri Ömür Çataltepe, TON’un Telegram tarafından geliştirilen ve entegre edilen bir blockchain ağı olduğunu vurgulayarak, Türkiye’nin ekosistem içindeki stratejik konumuna dikkat çekti.

“TON, Telegram ekosisteminde Web3 ekonomisini inşa eden ilk ve tek blockchain ağı. Türkiye, TON ekosisteminin en büyük ve en değer verdiği ülkelerden biri konumunda. Burada güçlü bir topluluk oluşturduk. Özellikle Notcoin ve Dogs projeleri, Türkiye’den önemli bir kullanıcı kitlesi kazandı ve bu kullanıcılar airdrop yoluyla çeşitli ödüller elde etti. Bu durum, TON ve Dogs ekosistemlerinin organik olarak büyümesine katkı sağladı. TON olarak öncelikli hedefimiz, bu tür projelere destek vererek kullanıcıların hayatını kolaylaştıran ve ekosisteme değer katan ürünler geliştirmek.”

Çataltepe, TON’un büyüme stratejilerinde Türkiye’nin önemli bir pazar olarak konumlandığını ve bölgedeki projeleri destekleyerek ekosistemi daha da genişletmeyi hedeflediklerini belirtti.

TÜRKİYE, BLOCKCHAIN EKOSİSTEMİNDE ÖNEMLİ BİR YERDE

TON Society Türkiye Direktörü Berkay Güven ise Türkiye’nin yalnızca kripto yatırımcısı açısından değil, sektörde çalışan profesyoneller ve blockchain topluluğu bakımından da küresel ölçekte önemli bir konumda olduğunu vurguladı.

“Türkiye, dünya çapında blockchain alanında en büyük dört pazardan biri olarak konumlanıyor. Bugün global kripto ekosisteminde fark edilmese de birçok proje ve borsa, Türkiye’nin kripto topluluğunun büyüklüğünü ve etkisini göz önünde bulundurarak pazara giriş yapıyor. Ülkemizde blockchain ve Web3 ekosistemine olan ilgi büyük ve topluluk olarak küresel ölçekte söz sahibiyiz.”

Güven, regülasyon konusuna da değinerek düzenlemelerin sektörü kısıtlamak yerine kullanıcı güvenliğini artırmayı hedeflediğini belirtti:

“Blockchain ve kripto varlıkların merkeziyetsiz yapısına inanan biri olarak, düzenlemelerin kullanıcıları dolandırıcılık ve güvenlik risklerine karşı koruyacak şekilde yapılandırılmasının önemli olduğunu düşünüyorum. Türkiye’de ve dünyada getirilen düzenleyici çerçeveler, sektörün daha sağlıklı büyümesine yardımcı olabilir. Bu nedenle, belirli aşamalarda regülasyonların hayata geçirilmesini destekliyorum.”

Related Posts

Ucuz et vaadi fiyaskoya dönüştü!

AKP’li Şahinbey Belediyesi’nin büyük reklamlarla açtığı “Ucuz Et Satış Noktası” kısa sürede kepenk indirdi. Dar gelirli yurttaşların umudu olan hizmet noktası yalnızca birkaç hafta açık kaldı. Belediye sessiz sedasız tabelayı da kaldırdı.

Dağdan getirdi, tabağını 50 TL’den satmaya başladı!

Adana’da bunaltıcı şekilde sıcak hava etkisini sürdürürken serinlemek için farklı yöntemlerde deneniyor. Kozan ilçesinde sıcaklığı değerlendiren esnaflardan Yunus Çelik Mersin’den Toros Dağları’nın zirvesinden kar getirdi. Getirdiği kara çeşitli …

Bursa’nın ihracatında otomotiv sektörü başı çekiyor

Bursa’nın dış satımının yüzde 50,32’lik kısmı otomotiv endüstrisi ürünlerinden oluştu.

ENAG: Yıllık enflasyon yüzde 68,68

ENAG: Yıllık enflasyon yüzde 68,68

Enag açıkladı: Haziran enflasyonu belli oldu

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) haziran ayı enflasyonunu açıkladı. Buna göre Tüketici Fiyat Endeksi (E-TÜFE) aylık bazda yüzde % 3,05 arttı. Yıllık enflasyon 68,68 oldu. ENAG Mayıs ayı enflasyonunu yüzde 3,66 yıllık enflasyonu ise yüzde 71,23 olarak …

Gram altın ne kadar oldu?

İran-İsrail gerilimi ile sıçrayarak yeni zirveyi zorlayan altın fiyatlarında, geçtiğimiz hafta dalgalı bir seyir hakimdi. Ara ara düşen fiyatlar zirveyi zorlamasa da yükselişe geçti. Altın geçen haftayı düşüşle kapattı. Alım-satım yapacaklar altın …