Steam, oyun içindeki verileri gösteren izleyicisini kullanıma açtı

Steam, Oyun İçi Performans İzleyicisini Kullanıma Açtı

Steam platformunda bir süredir test edilen oyun içi performans izleyicisi artık tüm kullanıcıların erişimine açıldı. Bu sayede oyun tutkunları, oyun oynarken performans verilerini detaylı bir şekilde inceleyebilecekler. Yayınlanan bu yeni performans takipçisi sadece FPS değil, aynı zamanda CPU/GPU ve RAM kullanımı gibi detaylı bilgiler de sunmaktadır.

Oyuncular, minimum veya maksimum kare hızı değerlerini ve zaman içindeki kare hızı verilerini görüntüleyebilirler. Bu özellik sayesinde, kullanıcılar cihazlarıyla ilgili bir sorun mu yaşadıklarını yoksa oyunun performansının mı düşük olduğunu anlama şansına sahip olacaklar.

Steam’in Ayarlar bölümündeki Oyun İçi sekmesinden bu performans izleyicisine erişilebilir.

Related Posts

Çin elde ettiği Dünya ve Ay görüntülerini paylaştı

Çin Ulusal Uzay Ajansı (CNSA), “Tienvın-2” asteroit keşif aracıyla elde edilen Dünya’ya ve Ay’a ait görüntüleri yayınladı.

Instagram’dan Spotify bombası: Artık şarkılar dinlenebilecek

Instagram, kullanıcıların uzun süredir beklediği bir özelliği nihayet hayata geçirdi. Artık Spotify üzerinden Instagram Stories’e paylaşılan şarkılar sessiz kalmayacak. Yeni özellikle birlikte, hikâyeyi izleyenler şarkının kısa bir ön izlemesini Instagram üzerinden doğrudan dinleyebilecek.

Trump TikTok’u pazarladı: Kimliklerini yaklaşık iki hafta içinde açıklayacak

ABD Başkanı Donald Trump, TikTok’u satın alacak zengin bir grup bulunduğunu söyledi. Bu grubun kimliklerini yaklaşık iki hafta içinde açıklayacağını belirtti.

İnsansız deniz Aracı PİRANA’dan gövde gösterisi

TCG ANADOLU’dan kalkan İnsansız Hava Aracı (İHA) Bayraktar TB-3 ile entegre şekilde kumanda edilen MKE PİRANA Kamikaze İnsansız Deniz Aracı (İDA), hedefi tam isabetle vurdu. Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş. tarafından geliştirilen ve Deniz Kuvvetleri …

Hayat kurtaran bilim! Yapay organların yükselişi

Biyoteknoloji, sağlık alanında devrim niteliğinde yenilikler sunmaya devam ediyor. Yapay organ ve doku üretimi, organ nakli bekleyen milyonlarca hasta için umut ışığı olurken, Türk bilim insanları ve uluslararası uzmanların öncülük ettiği çalışmalar …

Artık telefonlarınız Wİ-Fİ’ye bağlanmayacak: 100 kat daha hızlısı icat edildi

Bilim insanları Wİ-Fİ teknolojisine tarihe gömecek yeni uygulamayı geliştirdi. Li-Fi adında yeni teknoloji Wİ-Fİ’ye göre 100 kat daha hızlı veri akışı sağlıyor.